Overijssels

Boek van het Jaar

Heb jij een passie voor boksen en wil je deze sport graag thuis beoefenen? Zoek je hiervoor de benodigde boksen spullen, zoals onder andere hand- en armpads, boksbandage, hoofdbescherming en boksballen? Zoek dan niet verder, want Gorillasports heeft alles wat je hiervoor nodig hebt.

Gorillasport voor zowel de beginner als pro

Of je nu net bent begonnen of al een ervaren bokser bent dat maakt niet uit, want Gorillasports heeft een zeer ruim assortiment. Zo kan je er zoals hierboven vernoemd boksballen bestellen. Deze boksballen hebben hun in verschillende maten, maar ook verschillende gewichten. De lichtste boksbal weegt twaalf kilo en de zwaarste zevenendertig kilo. Gorillasports verkoopt ook verschillende kettingen en wandbevestigingen, waaraan jij jouw boksbal thuis kan ophangen.

Weet je niet precies welke boksen spullen je allemaal nodig hebt? Dan kun je op Gorillasports ook een vierdelige set kopen. Ze hebben ook een set die speciaal is ontworpen voor kinderen. Zo kan je samen genieten van deze uitdagende sport.

Enige vragen?

Mocht je advies willen of vragen hebben? Dan kun je deze altijd stellen aan de klantendienst. Zij zullen jouw e-mail zo snel mogelijk beantwoorden. Is mailen niets voor jou? Dan kun je de klantendienst ook telefonisch of via een Whatsapp bericht bereiken. De contactgegevens van Gorillasports vind je terug op hun website onder het kopje “klantendienst”. Zij zullen al jouw vragen graag beantwoorden, zodat jij zorgeloos kan genieten van jouw sport.