Overijssels

Boek van het Jaar

Verkoopt u in uw webshop vaak kwetsbare producten? Verzend u vaak pakketjes die de beste bescherming nodig hebben? Dan zijn luchtkussen enveloppen de ideale oplossing voor u!

Luchtkussen enveloppen kunnen worden gebruikt om kwetsbare producten de extra bescherming te geven tijdens het transport. Deze enveloppen hebben aan de binnenzijde noppenfolie, dit zorgt voor bescherming tegen schokken en stoten. Daarnaast is de buitenzijde van deze envelop van kraftpapier gemaakt. Kraftpapier is dikker dan gewoon papier, wat ervoor zorgt dat de verpakking steviger is dan normaal.

Naast de goede kwaliteit van het verpakkingsmateriaal en de ideale bescherming van de producten is het ook eenvoudig de enveloppen af te sluiten. De enveloppen zijn voorzien van een zelfklevende strip aan de bovenkant.

Verzending van producten

Luchtkussen enveloppen zijn pakketjes die gewoon via de brievenbus op de plaats van bestemming kunnen komen. De ontvanger hoeft dus niet thuis te blijven bij het ontvangen van dit product. Daarnaast zijn luchtkussen enveloppen licht van gewicht. Dit scheelt enorm in de kosten van de verzending.

Verpakking & Zo

Wilt u graag een grote hoeveelheid luchtkussen enveloppen aanschaffen dan kan het voor u wel eens voordelig zijn om een bestelling te plaatsen bij verpakkingenzo.nl. In het assortiment van deze groothandel vindt u enveloppen in het bruin of wit, van verschillende formaten.

Hierdoor kunt u voor de producten die u graag wilt verzenden altijd de perfecte envelop vinden. Deze enveloppen garanderen u een verzending met een optimale bescherming van de producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *